Підходи до забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства - Левчик, Ю. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено підходи до забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства
Approaches to ensuring the financial and economic security of the enterprise
Keywords: фінансово-економічна безпека підприємства; нейтралізація негативних впливів