Магістерська робота з історії - Карліна, Оксана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Рекомендації до виконання магістерської роботи з історії розроблені для студентів, який навчаються за галуззю знань 03 Гуманітарні науки, спеціальністю 032 Історія та археологія, освітньопрофесійною програмою «Історія, європеїстика, археологія» та галуззю знань 01 Освіта Педагогіка, спеціальністю 014 Середня освіта. Історія, освітньопрофесійною програмою «Середня освіта. Історія, правознавство» освітнього ступеня «магістр». Подано детальні методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки, змісту і структури, написання, оформлення та захисту магістерської роботи з історії.
Keywords: магістерська робота; наукова робота; академічна доброчесність; Історія; методика написання наукової роботи; 93/94:[378.22:001.817(072)