Роль інновацій у методичній підготовці майбутніх вчителів початкової школи - Чосік, Леся Яківна; Chosik, Lesya Ya. (Луцький педагогічний коледж, 2015)
У статті розглянуто особливості запровадження педагогічних інновацій у змісті методичної підготовки майбутніх вчителів початкових класів під час вивчення курсу «Методика викладання математики».
кафедра теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти
Keywords: методична підготовка; інновація; вчителі; навчально-виховний процес