Обліково-аналітичне забезпечення бізнес-процесів підприємства - Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У монографії досліджено теоретико-методичні засади обліку та анлізу у контексті бізнес-процесів підприємства, проаналізовано тенденції розвитку комбікормовиробництва в Україні в цілому та провідних підприємствах зокрема у розрізі окремих бізнес-процесів. Наведено методичні рекомендації щодо удосконалення обліково-аналітичного забезпечення бізнес-процесів підприємства з метою розвитку.
Рекомендовано для викладачів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, науковців та практиків у сфері бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту.
Keywords: обліково-аналітичне забезпечення; бізнес-процеси; постачання; виробництво; збут; аналіз комбікормовиробництва в Україні; 657:[334.72:005]