Автоматизація бізнес-процесів: програма вибіркової навчальної дисципліни - Грицюк, Наталія Олександрівна; Hrytsiuk, Nataliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни «Автоматизація бізнес-процесів» розроблена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальність 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", галузь знань 07 "Управління та адміністрування". Програму розроблено з урахуванням рекомендацій МОН України та укладено згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчання. Програма визначає обсяги знань, які повинен опанувати студент відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики, алгоритму вивчення навчального матеріалу дисципліни «Автоматизація бізнес-процесів», необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання навчальних досягнень студентів.
Keywords: Методи процесного управління; Інформаційні системи організацій.; інструментарій управління ефективністю бізнесу