Курсова робота з економічної та соціальної географії - Маковецька, Лариса Олексіївна; Мандрик, Ірина Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У виданні вказані вимоги до написання курсових робіт з економічної та соціальної географії, подаються необхідні методичні поради здобувачам освіти щодо їх виконання та оформлення.
Keywords: курсова робота; економічна та соціальна географія; 99.30:33/072