Вища математика і теорія ймовірностей: методичні рекомендації до виконання модульних контрольних робіт з курсу - Ройко, Лариса Леонідівна; Roiko, Larysa L. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Методичні рекомендації призначені для підготовки до написання студентами економічних спеціальностей модульних контрольних робіт з курсу ” Вища математика і теорія ймовірностей ”, містять розв’язки типових завдань та задачі для самостійного розв’язування.
Keywords: Вища математика; теорія ймовірностей