Перинатальна психологія та післяпологові депресивні стани - Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Предметом вивчення освітнього компонента «Перинатальна психологія та післяпологові депресивні стани» є особливості внутріутробного розвитку дитини та психологічного супроводу жінки на етапі планування, виношування та народження дитини, а також післяпологовий період, що супроводжується депресивними станами та розладами. Методичні рекомендації з ОК «Перинатальна психологія та післяпологові депресивні стани» містять пояснювальну записку, тематику та завдання до практичних занять, питання для самоперевірки, орієнтовний перелік контрольних питань, діагностичний інструментарій, а також список рекомендованих джерел.
Keywords: перинатальний розвиток; ембріональний період; фетальний період; депресивні розлади; 159.922.6(02)