Ефекти і показники розвитку внутрішнього ринку Європейського Союзу - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedoniuk, S. V. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2004)
Розглядається вплив програми єдиного внутрішнього ринку на міжнародну торгівлю, інвестиції, зайнятість та споживання у країнах - членах Європейського Союзу, а також на регіональну структуру європейського ринку. Порівнюються позитивні та негативні ефекти регіональної економічної інтеграції.
The Effects and the indices of the Development of the internal Market of the European Union
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації ВДУ ім. Лесі Українки
Keywords: Європейський Союз; European Union; єдиний внутрішній ринок; міжнародна торгівля; single internal market; international trade