Банківський менеджмент : методичні вказівки до практичних занять - Левицький, Віктор Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні вказівки до практичних занять із дисципліни «Банківський менеджмент» призначені для удосконалення засвоєння теоретичних та практичних знань студентів щодо особливостей реалізації й підвищення оцінки ефективності управління банківськими установами на основі правильного використання менеджерами принципів, інструментів та систем комплексного управління ними. Рекомендовано для студентів освітнього ступеня магістр денної та заочної форми навчання спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професійної програми Менеджмент організацій.
Keywords: Банк; менеджмент; управління банками; 378.565.8(05)