До питання про реалізацію україноцентричного підходу в шкільних курсах географії - Павловська, Тетяна Сергіївна; Григор'єва, Наталія Володимирівна (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2024)
Розглянуто важливість формування предметної географічної компетентності учнів. Представлено один із методів реалізації україноцентричного підходу при вивченні географії в закладах загальної середньої освіти.
Keywords: освітній процес; предметна географічна компетентність; комплекс меншовартості; україноцентричний підхід; географія; заклади загальної середньої освіти; 373.5:91