До проблематики обрання методу калькулювання собівартості продукції в обліковому процесі підприємства - Захарова, Анастасія Сергіївна; Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О.; Zakharova, A. S. (Warszawa : Wydawca: Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2016)
В роботі окреслено проблематику обрання методу калькулювання собівартості продукції в обліковому процесі підприємства.
Keywords: витрати; costs; методи калькулювання собівартості; methods of calculation of the cost; «директ-костинг»; «direct costing»; позамовний метод; custom method; попроцесний метод; process cost method; «стандарт кост»; «standard-cost»