Фізична терапія при інфекційних захворюваннях верхніх дихальних шляхів. - Воронко, Анна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Реабілітаційна програма з застосуванням засобів фізичної терапії повинна складатись відповідно до віку та стану здоров'я дитини та включати в себе заняття фізичними вправами (лікувальна гімнастика), процедури апаратної фізіотерапії, в тому числі інгаляції. Вчасно розпочате лікування та реабілітація забезпечать одужання, а індивідуально підібрана програма фізичної терапії – подовження періоду ремісії та попередження рецидивів та ускладнень.
Keywords: Фізична терапія; інфекційні захворювання верхніх дихальних шляхів