Організація реабілітаційно-виховного процесу дітей молодшого шкільного віку в умовах дитячого оздоровчого центру. - Гайволя, Р . Ю.; Gaivolya, R. Y. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті розглянуто проблеми організації реабілітаційно-виховного процесу дітей молодшого шкільного віку в умовах дитячого оздоровчого центру. In the article the problems of organisation of reabilitation-educational process of junior school children in health- improvement centre.
Organisation of reabilitation-educational Process of Junior school children in health- improvement Centrer.
Keywords: виховання; виховний процес; реабілітація; дитячий оздоровчий центр; education; educational porous; reabilitation; childres centrer