Гордість Волинської землі - Кравчук, Ольга Мусіївна; Kravchuk, O. M. (My University, 2013)
Доповідь присвячена одній з найяскравіших постатей на терені математики - академіку Української Академії наук (1929 р.) Михайлу Пилиповичу Кравчуку. The report on the conference about Michaylo Pylypovych Kravchuk.
The pride of Volyn land
Кравчук Ольга Мусіївна - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: академік; Кравчук Михайло; математик; Kravchuk М; academician; mathematician