Метабібліографія бібліотеки Волинського національного університету ім. Лесі Українки. 2020 р. - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Представлено відомості про поточні, науково-допоміжні, рекомендаційні, універсальні, галузеві та інші бібліографічні посібники, підготовлені бібліотекою ВНУ ім. Лесі Українки у 2020 р.
Keywords: бібліографічні видання; метабібліографія; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; бібліотека ВНУ ім. Лесі Українки; 001.89(477.82)(01)