Використання Google Earth як допоміжного засобу для формування компетентнісно орієнтованих завдань у 6 класі на уроках географії. - Ткачук, Надія Михайлівна; Гарасимяк, Лідія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Сучасне суспільство вимагає від людини нових вмінь і навичок. Важливим стало не демонстрація наявності знань, а вміння їх застосовувати в нестандартних ситуаціях. Зважаючи на такі вимоги, в закладах загальної середньої освіти запроваджується компетентнісний підхід, практичною реалізацією якого є розв’язування компетентнісно орієнтованих завдань.
Keywords: урок; географія; допоміжні засоби навчання; методика; 574