Луцький джаз-клуб: міжнародна музична діяльність в епоху глобалізації - Кириченко, Інна Олександрівна; Kyrychenko, Inna O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; Національна музична академія України імені П. І. Чайковського, 2010)
У статті аналізується діяльність Луцького джаз-клубу як активного осередку між-народної мистецьких трансформацій в епоху глобалізації. Подається загальна панорама діяльності джаз-клубу; прослідковуються основні етапи розвитку фестивалю „New Cooperation − Art Jazz Cooperation” як міжнародного мистецького явища; вирізняються тен-денції розвитку фестивалю. The activities of Luck Jazz Club as an active center of the artistic transformations in the era of globalization is analysed in this article. The general view of the jazz club, the main stages of the festival "New Cooperation – Art Jazz Cooperation" as an international art phenomenon and the Festival trends are considered.
Lutsk Jazz Club: the Intrernational Music Activity in the Era of Globalization
Keywords: джаз; джаз-клуб; фестиваль; тенденція; глобалізація; jazz; jazz club; festival; trend; globalization