Фітоценологія та методика викладання фітоценозів у школі - Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна; Коцун, Борис Борисович; Kuzmishyna, Iryna I.; Kotsun, Larysa O.; Kotsun, Borys B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Викладено методичні рекомендації для засвоєння програмового теоретичного матеріалу з курсу "Фітоценологія та методика викладання фітоценозів у школі" під час виконання лабораторних робіт. Подано структуру залікового модуля курсу, оцінювання, тематику індивідуальних завдань до курсу, список рекомендованої літератури. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (спеціальність 7.070400 "Біологія", освітньо-кваліфікаційний рівень – спеціаліст галузі знань 01 Освіта).
Keywords: фітоценоз; ярусність; рясність; шкільний курс біології