Методика реалізації технології й педагогічних умов здоров’язбереження економіста - Палічук, Юрій; Palichuk, Yuriy (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті розглянуто методику реалізації технології й педагогічних умов здоров’язбереження в освітньому просторі економічного вищого навчального закладу, удосконалення навчально-виховного процесу, посилення здоров’язбережувальних аспектів у його реалізації; розвиток системи інфраструктури універси-тету для активного збереження, відновлення й зміцнення здоров’я студентської молоді; поліпшення якості життя, стимулювання розвитку адаптаційних механізмів, виявлення динаміки компонентів готовності до здоров’язбереження. In the article it is revealed the methodology of realization of technology and pedagogical conditions of health-saving in educational environment of economic university, improvement of educational process, enforcement of health-saving aspects in its realization, development of infrastructure system of university for active saving, recovery and strengthening of health of student youth, improvement of life quality, stimulation of development of adaptive mechanisms, exposure of dynamics of readiness components in readiness for health-saving.
Methodology of Realization of Technology and Pedagogical Conditions of Health-Saving of an Economist
Keywords: методика; здоров’я; здоров’язбереження; здоров’язбережувальні технології; здоровий спосіб життя; methodology; health; health-saving; health-saving technologies; healthy lifestyle