Економіко-математичні моделі та методи, інформаційні технології управління проектами : метод. вказівки до самост. роботи - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Наведено запитання для самоконтролю та варіанти тестів для перевірки знань із теоретичного матеріалу дисципліни «Економіко-математичні моделі та методи, інформаційні технології управління проектами». Рекомендовано студентам п’ятого курсу галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління проектами».
Keywords: економіко-математичні моделі та методи; economic and mathematical models and methods; інформаційні технології; information technologies; управління проектами; project management