Рекомендації Європейської Комісії як передумова європейської інтеграції України - Левчук, Володимир (Луцьк: Вежа-Друк, 2024)
Ще у далекому 2013 році Україна спрямувала свій курс на вступ до Європейського Союзу (надалі ЄС). Протягом останніх десяти років Україна здійснила багато кроків з метою вступу в дане утворення, проте стрімкий розвиток вступу України до ЄС, на жаль, стався лише після початку повномасштабного вторгнення 2022 року. При цьому, передумови вступу України до ЄС у 2022 році сформувалися насамперед політичні та соціальні, а не економічні та правові, як того вимагає характер такого утворення як ЄС.
Keywords: євроінтеграція; Пакет розширення Європейського Союзу 2023 року; Європейська Комісія; 341.28:327.1(4/9)