Стратегія розвитку підприємницьких, торговельних та біржових структур - Павлов, Костянтин Володимирович; Сак, Тетяна Василівна; Чуліпа, Ігор Дмитрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання містить план та завдання для організації самостійної роботи з освітнього компоненту «Стратегія розвитку підприємницьких, торговельних та біржових структур», тематики рефератів, список рекомендованої літератури. Рекомендовано здобувачам освіти галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання освітнього рівня «магістр».
Keywords: 658:33