Комп’ютерні технології – основа формування навичок аранжування та звукорежисерської практики здобувачів вищої освіти - Гонтар, Олег Савович; Сорока, Роман Олександрович (My University, 2023)
Дослідження присвячене обґрунтуванню важливої ролі комп’ютерних технологій в процесі підготовки фахівців галузі музичного мистецтва. Зокрема зазначається, що комп’ютерні технології є базовими для вивчення здобувачами вищої освіти мистецьких закладів основ аранжування, стають основою під час проходження звукорежисерської практики
Keywords: Звукорежисерська практика; Аранжування; комп’ютерні технології; заклади вищої мистецької освіти; 78.088:004.9]:378