Пропедевтична практика: методичні рекомендації - Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Пропедевтична практика є першою спробою практично заглибитись у специфіку діяльності психолога, дає можливість ознайомитись з основними напрямками роботи практичного психолога, засвоїти професійну культуру психолога, його майстерність, технології . У методичних рекомендаціях детально розкриті вимоги до практики, особливості організації різних напрямків діяльності психолога та рекомендації щодо їх реалізації. Пропедевтична практика: методичні рекомендації містять теоретичні та практичні основи планування, проведення і підведення підсумків пропедевтичної практики для студентів факультету психології та соціології.
Keywords: попередження; корекція