Комплексний вплив засобів фізичної терапії на жінок зрілого віку із стенокардією - Наконечна, Олена (My University, 2021)
Результати даного експериментального дослідження дають змогу стверджувати, що після регулярного застосування вище вказаних засобів фізичної терапії спостерігалося підвищення рівня фізичного розвитку, покращення стану кардіораспіраторної системи, підвищення стійкості організму до гіпоксії, тонус вегетативної нервової системи змінився у бік зниження вираженості симпатотонії. Все це, зрештою, поліпшило роботу серцево-судинної та дихальної систем і всього організму в цілому.