Порівняльне морфо-екологічне дослідження еритроцитів ротаня головешки (Perccottus glenii Dybowski, 1877) та карася сріблястого (Carassius gibelio Bloch, 1782) - Омельковець, Ярослав Адамович; Лучик, Дарина Андріївна (Поліграфічний центр «CopyArt», 2024)
Проведено порівняння будови еритроцитів ротаня головешки (Perccottus glenii) та карася сріблястого (Carassius gibelio) та зроблена спроба трактування виявлених відмінностей у морфо-екологічному аспекті.
Keywords: Порівняльне морфо-екологічне дослідження еритроцитів риб; гістологія; еритроцити; риби