Таксономічний аспект дослідження дискурсу (огляд) - Галицька, Олена Богуславівна (Національний університет "Острозька академія", 2012)
В оглядовій статті розглянуто проблему таксономії дискурсу у сучасній лінгвістиці, проаналізовано та систематизовано сучасні підходи до класифікації дискурсу відповідно до типологічних ознак дискурсів. The article deals with the problem of discourse taxonomy in modern linguistics. modern approaches to the discourse classification based on typological features of different discourses are discussed and generalized in the article.
Галицька Олена Богуславівна - кандидат філологічних наук, доцент кафедри німецької філології Східноєвропейського національного університету ім. лесі Українки
Keywords: таксономія; типи дискурсу; taxonomy; types of discourse