Сутність економічної безпеки підприємства - Снітко, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено сутність економічної безпеки підприємства
The essence of economic security of the enterprise
Keywords: економічна безпека підприємства