Dostęp hurtowy do sieci szerokopasmowych jako forma nowej orientacji marketingowej firm telekomunikacyjnych w Polsce - Piotrowski, S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Zbadano hurtowy dostęp do sieci szerokopasmowych jako nową orientację marketingową firm telekomunikacyjnych w Polsce
Keywords: Stacjonarni operatorzy telekomunikacyjni; usług telekomunikacyjnych