Екологічне, економічне та соціальне управління корпораціями в умовах циркулярної економіки - Подлевська, О.; Подлевський, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено екологічне, економічне та соціальне управління корпораціями в умовах циркулярної економіки
Keywords: циркулярна економіка; управління корпораціями