Вихідні рівні стану здоров’я та фізичної підготовленості студентів 1 курсу окремих спеціальностей Луцького національного технічного університету - Іванова, А.; Ковальчук, Н.; Ivanova, A.; Koval'chuk, N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті представлено результати експрес-оцінки соматичного здоров’я та фізичної підготовленості студентів 1 курсу окремих спеціальностей Луцького національного технічного університету. Здійснено порівняння результатів соматичного здоров’я та фізичної підготовленості студентів, які проживають у місті й сільській місцевості; визначено біологічний вік студентів. The article introduces the results of somatic health and physical fitness express-evaluation of first year students of Lutsk national technical university certain speciailties. It was accomplished the comparison of somatic health and physical fitness results of students who live in town and countryside; and the physiological age of students was defined.
The Initial Levels of the Health State and Physical Fitness of the First Year Students of Lutsk National Technical University Certain Specialities
Keywords: соматичне здоров’я; студенти; фізична підготовленість; біологічний вік; технічний університет; somatic health; students; physical fitness; physiological age; technical university