Юридична психологія і медіація - Мудрик, Алла Богданівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Головною метою курсу є формування у студентів професійної самосвідомості щодо використання психологічних знань у системі правовідносин; наданні таких знань з психології в юридичній сфері, які можуть реально використовуватися ними при вирішенні професійних завдань; забезпечити формування в майбутніх фахівців психологічної та психолого-педагогічної культури, необхідної для вирішення професійних завдань.
Keywords: методи юридичної психології; психологічні основи процесуальної діяльності; психологія слідчої діяльності; психологія судової діяльності; кримінальна психологія; пенітенціарна психологія