Географія АПК - Слащук, Андрій Миколайович; Поручинський, Володимир Іванович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації розроблені до програми курсу «Географія АПК» як одного з важливих у загальному циклі професійної та практичної підготовки бакалаврів денної і заочної форм навчання спеціальностей 014 Середня освіта (Географія) та 106 Географія. Тематика практичних робіт в повній мірі дозволить студентам закріпити свої теоретичні знання з даного курсу. Приведені теоретичні відомості та методичні вказівки дозволяють студентам підготуватися до виконання практичних робіт без використання додаткової літератури.
Keywords: сільське господарство; агропромисловий комплекс; рослинництво; тваринництво; виробництво; харчова промисловість; агропромислова інтеграція; спеціалізація сілського господарства; агропромислова зона; 911.3: 631/635