Прогнозування подій та явищ у спорті за допомогою електронних таблиць Мicrosoft Excel. - Романюк, В. П.; Войнаровська, Н. С.; Romanyuk, V. P.; Voynarovskaya, N. S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті розкрито зміст понять “ прогноз” і “ прогнозування”. Охарактеризовано основні методи прогнозування. Наведено прості та доступні прийоми прогнозування за допомогою електронних таблиць Мicrosoft Excel. Maintenance of concepts “prognosis” and “prognostication” is exposed in the article. The basic methods of prognostication are described. The simple and accessible receptions of prognostication are resulted by the spreadsheets of Мicrosoft Excel.
Prognostication Events and Phenomena in Sport by the Spreadsheets of Мicrosoft Excel.
Keywords: прогноз; прогнозування; електронні таблиці; Мicrosoft Excel; prognosis; prognostication; spreadsheets; Мicrosoft Excel