Кількісні методи в гідрології - Фесюк, Василь Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичне видання містить містить методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу, список літератури. Рекомендовано студентам 5 курсу спеціальності 103 «Науки про Землю» (ОПП «Гідрологія»).
Keywords: варіаційний ряд; синтетичні карти; статистика; кореляція; дисперсійний аналіз; варіаційний ряд; емпірична модель; прогнозування; рандомізована модель; регресійні рівняння; картографічна модель; лінія тренду; ізокореляти; 001.89(075.8)