Розвиток і становлення кікбоксингу в Україні. - Вихор, В. І.; Vichor, V. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті проаналізовано теоретичні викладки та практичний досвід становлення кікбоксингу в Україні та на теренах колишнього СРСР. In the article the theoretical background and practical experience of professional boxin g formation in the Ukraine and on the territory of the former USSR have been analyzed.
Kichboxing Development and Formation in the Ukraine.
Keywords: кік; нокдаун; матчі; федерація; kik; knock-down; matches; federation