Вікові особливості формування історичних знань в учнів 5–9 класів - Денисюк, Василь Іванович; Завадська, Надія Вікторівна; Дідух, Ольга Олегівна (My University, 2020)
У статті досліджено вікові особливості формування історичних знань, як структури, що складається з історичних уявлень, історичних понять та знань про закономірності історичного розвитку, в учнів 5–9 класів. Визначено значення окремих факторів, що впливають на формування історичних знань.
Keywords: історичні знання; історичне поняття; історичні уявлення; методика формування історичних знань; вікові особливості; 5–9 класи; 373.016:94]:37.015.3