Фаховий часопис як тип видання у сучасних засобах масової інформації - Дмитрів, Лідія Й.; Dmytriv, L. J. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Здійснено дослідження типології сучасних фахових часописів як засобів налагодження наукової комунікації. Розглянуто питання фаховості періодичного видання. The article considers the investigation of types of modern professional journals as a mean of scientific communication. The question of professionalism of the journal is examined.
The Professional Journal in the Modern Mass Media
Keywords: науковий часопис; scientific journal; фаховість; professionalism; фаховий часопис; professional journal; електронне фахове видання; electronic professional edition; наукова комунікація; scientific communication