Методика організації початкової технічної підготовки у спортивному орієнтуванні - Єрко, Андрій Віталійович; Войтович, Ірина Миколаївна (My University, 2023)
У методичних рекомендаціях розглянуто поетапність технічної підготовки орієнтувальників, поняття спрощеного спортивного орієнтування, спортивного лабіринту, історія виникнення спортивного лабіринту його застосування уиосвітньому просторі, методика організації змагань зі «спрощених» видів орієнтування. Методичні рекомендації призначені керівникам і вихованцям спортивно-туристських гуртків закладів позашкільної освіти та закладів загальної середньої освіти, факультетам закладів вищої освіти за профілем фізичної культури, географії та туризму, учнівській молоді та широкому загалу.
Вступ 4
Визначення основних термінів та понять 5
Методика технічної підготовки для орієнтувальників-початківців 9
Виникнення та поняття спортивного лабіринту 13
Keywords: орієнтувальники-початківці; спортивний лабіринт; стрічковий лабіринт; координатна сітка; дистанції; карти; спортивне орієнтування; модельні змагання; орієнтування в приміщеннях; "спрощене" спортивне орієнтування; 796.5:378(072)