Вербальна репрезентація комбінованих когнітивних кодів - Гармаш, О. Л.; Garmash, O. L. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті висвітлено процеси утворення нових комбінованих одиниць спілкування. Запропоновано автор- ську типологію та розуміння явища компонації в мережі системи словотвору сучасної англійської мови. Формування компонованих інновацій в англійській мові роботі подано з позиції лінгвокогнітивного напряму. Окрім цього, обґрунтовано перспективність дослідження динаміки розвитку словникового складу англійської мови в лінгвокогнітивному напрямі. The article focuses upon the formation of new combined units of communication. In this work, the author’s interpretation of compounding and its typology are proposed. The formation of compounded innovations in English language is examined in the work from the lingvocognitive point of view. In addition, the perspectives of cognitive research of English vocabulary development are grounded in the paper.
Verbal Representation of the Combined Cognitive Codes
Keywords: словотвір; компонація; словоскладання; неологізм; word-formation; compounding; neologism; affix; word-building element