Український танець, теорія та методика викладання: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів - Дужич-Ніколайчук, Віктор Іванович; Duzhych-Nikolaichuk, Viktor I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна дисципліна «Український танець, теорія та методика викладання» спрямована на забезпечення теоретичної і практичної готовності студентів до творчої, організаційно-педагогічної, художньо-продуктивної професійної самореалізації, оволодіння знаннями щодо правил та способів вивчення та виконання та викладання танцювальної лексики українського народного танцю. Методичні рекомендації розроблені відповідно до навчального плану підготовки бакалавра 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 024 «Хореографія», за освітньою програмою «Хореографія». Рекомендовано студентам та викладачам мистецьких навчальних закладів.
Keywords: хореографія; народний танець; український танець