Contextual Properties of News Reports in the Press - Ковальчук, Людмила Володимирівна; Kovalchuk, L. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
The article deals with the analysis of contextual properties of news reports in the press and the role of contextual factors in textual production and comprehension processes. Стаття присвячена аналізу контекстуальних особливостей газетних новин та ролі контекстуальних факторів в процесах породження та інтерпретації текстової структури газетних новин.
Контекстуальні особливості газетних новин
Keywords: газетні новини; контекст; контекстуальна модель; зовнішній/внутрішній контекст; реконтекстуалізація; news reports; context; context model; outer/inner context; recontextualization