До питання готовності майбутніх фахівців із соціальної роботи до надання соціальних послуг - Чернета, Світлана Юріївна (ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023)
Автором акцентується увага на важливості формування готовності майбутніх фахівців із соціальної роботи до надання соціальних послуг, на уточненні поняття «готовність», на особливостях професійної готовності майбутніх соціальних працівників.
Keywords: професійна готовність; готовність майбутніх фахівців із соціальної роботи