Скульптура: методичні рекомендації - Прокопович, Тетяна Анатоліївна; Prokopovych, Tetiana A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації з курсу «Скульптура» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра і спрямований на поглиблене вивчення правил та прийомів створення пластичних форм законами, а також створення оптимальних можливостей для фахового та творчого розвитку студентів, формування в них естетичного смаку відповідно до вимог сучасної системи освіти та умов сьогодення. Мета видання – надати методичну допомогу викладачам у проведенні занять із курсу «Скульптура». Для викладачів та студентів ІІ курсу напряму підготовки 6.020205 – «Образотворче мистецтво».
Keywords: скульптура; мистецтво; пластичні форми; методичні рекомендації