Вивчення поетичної творчості Оксани Забужко у вищій школі - Лавринович, Лілія Богданівна; Lavrynovych, Liliia B. (Луцький інститут розвитку людини Університету "Україна", 2010)
У статті пропонується підхід до вивчення поетичної творчості Оксани Забужко у вищій школі, визначаються зміст, методи, організаційні форми аудиторної роботи над темою, а також особливості засобів та контролю засвоєння теми в контексті цілісного вивчення дисципліни.

In the article it is the way to the study of the poetic texts by Oksana Zabuzhko in the high school proposed. The author tries to define the content, methods, organization forms of the classes on the themes and the particularities of the control of the understanding of the theme in the context of study.
The study of the poetic texts by Oksana Zabuzhko in the high school
Keywords: методика викладання літератури; сучасна українська література; екзистенційні мотиви; methodic of the study of literature; Ukrainian modern literature; existential motives