Особливості президентської промови на прикладі Емманюеля Макрона - Крикота, Есфір (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У сучасному світі політична комунікація стає все більш значущою. Промови лідерів формують громадську думку, сприяють формуванню іміджу держави та впливають на політичний клімат. Тому політичні діячі активно використовують різноманітні засоби для впливу на аудиторію.
Keywords: політична комунікація; дискурс; метафора