Нефінансова звітність підприємств - Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Конспект лекцій містить теоретичні аспекти вибіркового освітнього компоненту згідно тематики, що відповідає силабусу освітнього компонента «Нефінансова звітність підприємств». Рекомендовано здобувачам денної та заочної форми навчання спеціальності D1 Облік і оподаткування з метою засвоєння теоретичних основ та отримання практичних навичок зі соціальновідповідального звітування.
Keywords: Нефінансова звітність; Звіт про управління; Сталий розвиток; 657.37:334.7(075)