Інвестиційне забезпечення сталого розвитку - Цимбалюк, Ірина Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчальний посібник «Інвестиційне забезпечення сталого розвитку» розроблено для підготовки докторів філософії зі спеціальності 051 «Економіка» з ОНП «Економіка сталого розвитку». Посібник пропонує комплексний аналіз ключових аспектів інвестиційного процесу в контексті досягнення сталого розвитку. З початкового розділу, що розглядає теоретичні основи сталого розвитку та формування інноваційної економіки, до докладного розгляду методології аналізу і оцінки інвестиційної діяльності, посібник допомагає читачам поглибити розуміння інвестиційних процесів та їх впливу на економічний розвиток. Кожна тема супроводжується практичними завданнями і рекомендованими джерелами для подальшого дослідження. Посібник призначений для здобувачів освіти, викладачів й усіх, хто цікавиться інвестиційними процесами та сталим розвитком економіки.
Keywords: інвестиції; сталий розвиток; інвестиційне забезпечення; інноваційна економіка; інвестиційна діяльність; 330.322(477)(043.5)