Вплив норм висіву насіння Pinus silvestris L. на одержання стандартних сіянців у Філії «Ратнівське лісомисливське господарство» - Романюк, Петро Миколайович; Голуб, Сергій Миколайович; Голуб, Валентина Олександрівна (My University, 2024)
Вплив норми висіву насіння на вихід стандартних сіянців з одиниці площі зростає у зв'язку з переходом лісового господарства на селекційну основу і використанням для вирощування садивного матеріалу генетично покращеного насіння.
Keywords: норми висіву насіння; вирощування сіянців; стандартний садивний матеріал; період вегетації сіянців